Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Eğitim Bir Sen Erdek'te yetkili sendika oldu

Eğitim Bir Sen Erdek

Balıkesir'in Erdek ilçesinde Eğitim-Bir-Sen yetkili sendika olarak belirlendi. Eğitim-Bir-Sen Erdek Temsilcisi İsmail Gönültaş, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü mutabakat metnine göre 15 Mayıs 2013 tarihi itibarı ile Erdek'te eğitim alanında yetkili sendi

Balıkesir'in Erdek ilçesinde Eğitim-Bir-Sen yetkili sendika olarak belirlendi. Eğitim-Bir-Sen Erdek Temsilcisi İsmail Gönültaş, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü mutabakat metnine göre 15 Mayıs 2013 tarihi itibarı ile Erdek'te eğitim alanında yetkili sendikanın Eğitim-Bir-Sen olduğunu söyledi.
Gönültaş Tek amacımız eğitim çalışanlarının hakkını savunmak ve eğitime katkı sunmaktır. Erdek'te tek sevdamız eğitim kalitesinin yükseltilmesi, eğitimcinin çalışma ortamının, kardeşlik ortamının, her daim en yüksek kalitede kalması çabasıdır” dedi.
Gönültaş devamında şunları söyledi Erdek'te yetkili sendika olduk. Bu başarıda en önemli paya sahip olan camiamızın değerli üyelerine, üye arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. 1992`de M. Akif İnan tarafından binlerce insanın duası ve yüzlerce insanın emeği ile başlayan bu kutlu ve meşakkatli yolculuğu çok şükür Erdek'te yetki ile taçlandırdık. Bu güce ulaşırken en büyük etken duruşumuz ve ekip ruhuyla yapılan çalışmalarımızın sonucunda gerçekleşmiştir. Kimseye boyun eğmeden haklının ve hakkın yanında olan sendikamız kimsenin görüşüne, milliyetine, cinsiyetine, geçmişine, arkadaşına, çevresine bakmadan emeği ve hakkı korumaya çalışmıştır. Dün olduğu gibi bugün de eğitim camiasının yanında olmaya devam edeceğiz.”                       (İlkhaber)


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false